Voltooiing herinrichting Michaëlskerk Koudekerke

Mei vorig jaar maakten we hier melding van de restauratie van de 17e eeuwse grafstenen in de Michaëlskerk te Koudekerke. Inmiddels is herinrichting van de kerk, inclusief de restauratie van de grafstenen voltooid en op 19 januari jl. ontvingen de Administrateuren een bericht hierover van de voorzitter van de kerkenraad, dat ze graag met u delen:

Na een jaar van intensief verbouwen, kan ik u verheugd meedelen dat de herinrichting van de Michaëlskerk in Koudekerke is voltooid. Het resultaat is een prachtige kerk, die recht doet aan het monumentale karakter, duurzaam wordt verwarmd en is voorzien van eigentijdse multimedia. Daardoor zijn niet alleen de zondagse diensten veel beter mogelijk, maar is het kerkgebouw nu ook multifunctioneel bruikbaar. Uw prachtige bijdrage maakte het mogelijk de gevonden grafzerken te laten restaureren en in de natuurstenen vloer een mooie plaats te geven. Door de herinrichting heeft ons monumentale gebouw een toekomst.

In de bijlage vindt u een korte impressie van de verbouwing en het prachtige resultaat. Op onze website kunt u in het fotoboek nog uitgebreider de werkzaamheden bekijken.

We zijn erg dankbaar dat de herinrichting – mede door uw donatie – mogelijk is geworden.
Hartelijk dank voor uw betrokkenheid en vertrouwen in ons mooie project!

Eén gedachte over “Voltooiing herinrichting Michaëlskerk Koudekerke”

Geef een antwoord